Особливий рецепт. Як приготувати стейк із цвітної капусти

13 грудня 2022, 23:03
Запечена цвітна капуста (ілюстративне фото) (Фото:JeniFoto/Depositphotos)

Запечена цвітна капуста (ілюстративне фото) (Фото:JeniFoto/Depositphotos)

Нюанс: спочатку трохи відварити капусту, а потім запекти

Цвітна капуста — справжня скарбниця вітамінів та мінералів, яку варто додати у раціон. Пропоную смачний та особливий рецепт, який перехоплює подих.

Інгредієнти:

  • Борошно — 100 грамів;
  • Пармезан — 50 грамів;
  • Вівсяне борошно — 100 грамів;
  • Сіль — до смаку;
  • Перець — до смаку;
  • Оливкова олія — 10 грамів;
  • Варена цвітна капуста;
  • Помідор — 50 грамів;
  • Моцарела — 100 грамів;
  • Базилік — 10 грамів.

Спосіб приготування:

Попередньо трохи відварюємо капусту, нарізаємо її у форму стейка. Змішуємо у ємності борошно, пармезан, сіль та перець, перемішуємо. Кладемо капусту у ємність, натираємо з двох боків сумішшю та приправляємо олією. Запікаємо при 180 градусах у духовій шафі. Дістаємо та викладаємо на капусту нарізані помідори, моцарелу та базилік. Перчимо та поливаємо оливковою олією, запікаємо в духовці до готовності так, щоб сир розплавився.

Відео дня

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо NV
X