Корисно та смачно. Як власноруч приготувати сосиску в тісті

Сосиска в тесті (ілюстративне фото) (Фото:lenyvavsha/Depositphotos)
Це щось між comfort food та guilty pleasure
Певен, ви не чекали, що я вирішу поділитися рецептом саме цієї страви. Сьогодні готуємо не пасту, не піцу та не биті огірки по-китайськи, а… «сосиску в тісті». Щось між comfort food та guilty pleasure.
Розповідаю, як зробити її корисною, безпечною та максимально смачною, бо абсолютно все — і сосиску, і тісто — ми будемо готувати власноруч.
До речі, домашні сосиски — чудова альтернатива промисловому продукту, тож вміння їх готувати знадобиться в будь-якому випадку.
Тож, готуємо. Беремо десь грамів 350 м’яса та вдвічі менше сала. Перемелюємо в комбайні. Додаємо в суміш кілька кубиків льоду та подрібнюємо. Тепер час спецій. Я додаю мелену зіру, паприку, сушений часник та цибулю, трохи кориці та мелений білий перець. Потім ще трохи цукру, солі, 5 грамів лляного борошна і 1,5 грама крохмалю. Знову перебиваємо фарш, знову додаємо лід і знову збиваємо.
Викладаємо фарш на харчову плівку, формуємо сосиску, загортаємо в плівку, кладемо до морозилки на 30 хвилин, а потім варимо у киплячій воді 5−7 хвилин.
Готуємо тісто. Змішуємо борошно, трохи пивних дріжджів та воду і чекаємо, доки тісто «відпочине». Розкачуємо його в тонкий лист.
Фінальні кроки: знімаємо з сосиски плівку, натомість обгортаємо її з усіх боків тістом. Змащуємо яйцем та запікаємо 10 хвилин. Все! Найсмачніша сосиска в тісті у вашому житті готова.
Більше рецептів Марка Черветті можна знайти тут
Текст публікується з дозволу автора
Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ
Більше блогів тут