За рецептом італійських бабусь. Як приготувати сирники з рікоти

29 вересня, 23:03
Сирники (ілюстративне фото) (Фото:pavel.balanenko/Depositphotos)

Сирники (ілюстративне фото) (Фото:pavel.balanenko/Depositphotos)

Цей рецепт — чудовий привід купити пляшку вина

Цього разу розповідаю, як готують сирники італійські бабусі.
Підказка: цей рецепт — чудовий привід купити пляшку червоного вина.

Що нам потрібно:

  • сир рікота — 500 грамів,
  • червоне вино,
  • 30 грамів родзинок,
  • 3 столові ложки цукру,
  • 3 столові ложки борошна,
  • рослинна олія.

Відео дня

Замочуємо родзинки у вині. Ідеальний вибір — сицилійська Марсала.

Поєднуємо яйця з цукром, додаємо борошно і рікоту. Тепер треба все це добре перемішати.

Додаємо вимочені у вині родзинки до сирної маси і залишаємо все це у холодильнику на 30 хвилин.

Смажимо сирники на добре розігрітій пательні. Подаємо з родзинками у вині, цукровою пудрою або улюбленими ягодами.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо НВ
X