На обід, на сніданок або просто на перекус. Як приготувати сирну фокачу на пательні

27 вересня, 23:03
Смажені коржики (ілюстративне фото) (Фото:a-lesa-lesa/Depositphotos)

Смажені коржики (ілюстративне фото) (Фото:a-lesa-lesa/Depositphotos)

Не треба чекати, поки тісто підніметься — вистачить того часу, поки ви готуєте начинку

Це може зробити кожна господарка в себе на кухні у будь-який момент. Все дуже просто і, мама мія, як смачно. Люблю, коли страва підходить на обід, на сніданок або просто на перекус.

Відео дня

Для тіста:

  • Борошно — 275 г
  • Молоко — 180 мл
  • Оливкова олія — 20 мл
  • Дріжджі — 7 г
  • Цукор — 2 ч. л.
  • Сіль — 1 ч. л.

Начинка:

  • Моцарела — 50 г
  • Сир кисломолочний — 50 г
  • Зелень — 20 г

Спосіб приготування:

Замішуємо тісто у комбайні: змішуємо борошно, дріжджі, сіль, цукор, оливкову олію, молоко. Формуємо тісто у форму кулі, накриваємо харчовою плівкою у тарілці. Нарізаємо кріп, зелену цибулю, додаємо моцарелу, сир, сіль, перець. Добре перемішуємо начинку. Тісто ділимо на три порції, розкачуємо, кладемо у середину начинку і завертаємо. Обсмажуємо коржики на пательні з двох сторін до золотавої скоринки. Смачного!

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо НВ
X