З простих інгредієнтів. Як приготувати розкішний мішленівський салат

8 вересня 2022, 23:03
Марко Черветті: «Щоб скуштувати такий салат, не обов’язково їхати в дорогі ресторани» (Фото:instagram.com/marcocervetti)

Марко Черветті: «Щоб скуштувати такий салат, не обов’язково їхати в дорогі ресторани» (Фото:instagram.com/marcocervetti)

Побалуйте себе або здивуйте гостей

Щоб скуштувати Величний мішленівський салат, не обов’язково їхати в дорогі ресторани — його можна приготувати вдома. Зберігайте рецепт на випадок, коли захочеться себе побалувати, або ж коли треба буде здивувати гостей.

Відео дня

Нам знадобиться:

  • Буряк — 150 грамів
  • Морква — 35 грамів
  • М’ята — одна гілочка (для декору)
  • Йогурт грецький — склянка
  • Оливкова олія — 3−4 столові ложки
  • По дрібці куркуми та солі

Зробіть чіпси з буряка — для цього сирий буряк наріжте тоненькими слайсами, викладіть на пергамент для випічки, посоліть та запікайте за температури 150°, доки вони не стануть сухими.

Запечіть буряк та моркву цілими, разом зі шкіркою, за температури 100° протягом однієї години.

Очистіть овочі від шкірки, наріжте кубиками, додайте оливкову олію, перемішайте та відставте вбік.

Кілька ложок йогурту змішайте з куркумою.

Половину чіпсів полийте оливковою олією та перемішайте. Іншу частину збийте блендром в пил, додайте олію і змішайте. У вас має вийти так званий «ґрунт».

Збираємо наш розкішний салат: на дно тарілки вилийте основну частину йогурту, зверху викладіть нарізані овочі, посипте «ґрунтом». Прикрасьте страву м’ятою, чіпсами та краплями йогурту з куркумою. Поперчіть. Мішленівський салат готовий!

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо NV
X