На Старий Новий рік. Як приготувати салат з буряком і козячим сиром

12 січня, 23:03
Салат з буряка (ілюстративне фото) (Фото:tomateoignons/Pexels)

Салат з буряка (ілюстративне фото) (Фото:tomateoignons/Pexels)

Усі інгредієнти мають бути нарізані досить крупно

Це той самий салат, який замінить один із численних салатів з майонезом на вашому староноворічному столі.

Інгредієнти:

— Буряк запечений — 100 г

— Козячий сир — 100 г

— Апельсин — 50 г

Відео дня

— Волоський горіх — 30 г

— Листя салату

— Заправка (лимонний сік, цукор та оливкова олія у співвідношенні 3:2:1)

Цей салат дуже зручно збирати руками. Всі інгредієнти повинні бути крупно нарізані — важливо тут не рубати їх дрібно та не змішувати смаки. Кожен шматочок — частина гармонії, але самостійна. Ламати сир дуже зручно в рукавичках — тоді він саме ламається, а не розмазується на пальцях.

Насамперед займемося горіхами — їх треба подрібнити. Ділюсь лайфхаком — щоб не збирати їх потім по всій кухні, покладіть горіхи в пакет-слайдер, застібніть його, і за допомогою качалки акуратно подрібніть.

Буряк попередньо запікаємо просто у фользі, без олії. Так він не пригорить і всі соки залишаться усередині.
Крупно нарізаємо всі інгредієнти та збираємо салат. Викладаємо зверху салатне листя і поливаємо заправкою. Так-так, не майонезом. Повірте, вас дуже здивує результат.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ

Більше блогів тут

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X