На парі або в духовці. Як приготувати котлети з сібасу

14 грудня 2022, 23:03
Рибні котлети (ілюстративне фото) (Фото:myviewpoint/Depositphotos)

Рибні котлети (ілюстративне фото) (Фото:myviewpoint/Depositphotos)

Такі котлети подають з пюре із селери

Інгредієнти:

Один сібас вагою 800−900 грамів

Жовтки — 3 штуки

Вершки жирністю 30% — 2 столові ложки

Пасерована цибуля — 70 грамів

Білий черствий багет без скоринки — 50 грамів

Відео дня

Спочатку відокремлюємо чисте філе свіжого сібаса. Знімаємо шкіру, хребет, виймаємо усі дрібні кістки та нарізаємо філе на шматочки. Шматочок білого хліба заливаємо молоком на 15 хвилин. Далі віджимаємо та змішуємо зі шматочками сібасу. Додаємо жовтки, сіль, трошки чорного перцю та пасерованої в оливковій олії цибулі.

Важливо цибулю додавати до риби у повністю охолодженому вигляді. І, звісно, не варто смажити цибулю до «золотого кольору».

Встановлюємо на м’ясорубці паштетну решітку та пропускаємо через неї рибу з хлібом та жовтками два рази. Додаємо кілька ложок жирних вершків. Вибиваємо фарш руками на столі, змоченими холодною водою, протягом 5−7 хвилин. Фарш повинен бути достатньо щільним та однорідним, вершково-білого кольору.

Охолоджуємо фарш в холодильнику протягом години. Розділяємо на котлетки та готуємо їх на парі або обсмажуємо та доводимо до готовності в духовці.

Такі котлети подають з пюре із селери.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо NV
X