З начинкою та без борошна. Як приготувати брауні Чорний ліс

15 лютого, 23:03
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке
Брауні Чорний ліс (Фото:надано автором)

Брауні Чорний ліс (Фото:надано автором)

Це смачне шоколадне печиво із вишнею та збитими вершками

Брауні Чорний ліс — та ще й без борошна.

Інгредієнти

Печиво брауні:

  • 150 г чорного шоколаду
  • 75 г молочного шоколаду
  • 100 г вершкового масла
  • 40−45 г какао
  • 3 середніх яйця
  • 195 г цукру
  • 4 г солі
Відео дня

Начинка:

  • 300 г замороженої вишні
  • 45 г цукру
  • 8 г кукурудзяного крахмалю
  • 5−10 г соку лимону або апельсину

Для збитих вершків:

  • 200 г вершків
  • 30 г цукру або цукрової пудри
  • цедра апельсину або лимону

Приготування

Печиво

На водяній бані розтоплюю шоколад разом з вершковим маслом. Щойно масло розтане, знімаю з плити, додаю какао та перемішую.

Окремо збиваю яйця разом з цукром у стійку піну і додаю їх у три прийоми до ледь теплої шоколадної суміші.
Солю і ставлю в холодне місце, щоб маса затверділа, бо суміш ще дуже рідка.

Коли суміш охолоне та стане тягучою, викладаю її на пергамент за допомогою ложки. У мене вийшло 20 майбутніх печеньок. Не хвилюйтеся через форму — все вирівнюється.

Ставлю в добре розігріту духовку (до 220 градусів) на 6 хвилин, максимум на 7. Можна використовувати тільки верхній нагрів. Додавати час не варто, але переконайтесь у правильності температурі.

Ще гаряче печиво трохи формую кільцем по колу, щоб воно було красивим і рівним, та залишаю його охолонути.

Начинка

Розморожену вишню викладаю на пательню та вмикаю середній вогонь. Потім додаю цукор, змішаний з крохмалем, та, постійно помішуючи, доводжу до кипіння і тримаю ще одну хвилину. Після чого відставляю охолонути, накривши плівкою, щоб вишні не підсохли.
Добре охолоджені вершки збиваю у стійку піну разом з цукром або цукровою пудрою та з цедрою для додаткового аромату.

Збираємо печиво

На нижню сторону охолодженого печива за допомогою кондитерського мішка по колу випускаю збиті вершки. А в середину викладаю вишню та накриваю все іншим печивом.

У мене вийшло 10 досить великих брауні Чорний ліс.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ

Більше блогів тут

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X