Вишуканий гарнір ресторанного рівня. Як приготувати пасту з цукіні

12 жовтня, 23:03
Паста з цукіні (ілюстративне фото) (Фото:Nadianb/Depositphotos)

Паста з цукіні (ілюстративне фото) (Фото:Nadianb/Depositphotos)

Ця страва замінить вам звичайні макарони з маслом

Вишуканий гарнір ресторанного рівня із сезонних продуктів. І просто на вашій кухні. Поки ми ще встигаємо на сезон кабачків і цукіні (так, ви можете використати й кабачки теж), спробуймо новий рецепт — він замінить звичайні макарони з маслом.

Відео дня

Інгредієнти:

Для пасти:

  • борошно — 300 грамів;
  • жовток — 2 шт.;
  • яйце — 1 шт.;
  • сіль.

Для соусу песто:

  • базилік — 150 грамів;
  • арахіс — 50 грамів;
  • оливкова олія — 70 грамів;
  • пармезан — 70 грамів.

До пасти:

  • шалот — 20 грамів;
  • цукіні — 150 грамів;
  • оливкова олія — 30 грамів.

Спосіб приготування:

надано автором
Фото: надано автором

Змішуємо інгредієнти для пасти, додаємо оливкову олію та замішуємо тісто. Залишаємо його у формі кулі у харчовій плівці.

Інгредієнти для песто змішуємо у чаші для блендера, додаємо сіль та перець до смаку, збиваємо занурювальним блендером до однорідної консистенції.

Розкочуємо тісто, розділяємо на смужки. В окріп додаємо оливкову олію та сіль, варимо пасту.

На пательні з оливковою олією обсмажуємо нарізані цукіні та шалот, перчимо та солимо, додаємо песто та пасту, здобрюємо оливковою олією. Викладаємо на тарілку, прикрашаємо базиліком та посипаємо пармезаном. Смачного!

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо НВ
X