З коньяком та акацієвим медом. Як приготувати паштет з качиної печінки

17 лютого 2022, 23:03

Готовий паштет має охолоджуватися протягом 6 годин

Подаємо з варенням із журавлини та хрумким багетом ось уже 17 років.

Інгредієнти:

  • 500 г свіжої качиної печінки
  • 50 мл коньяку
  • 50 мл напівсолодкого Гевюрцтрамінера
  • 100 г цибулі-порею
  • 200 г вершкового масла
  • Мед білої акації — 50 г
  • Мускатний горіх і перець за смаком

Відео дня

Печінку промити та обсушити паперовими серветками.

Нарізати невеликими шматочками, обсмажити, а потім протушити на невеличкому вогні в чавунному сотейнику в оливковій олії до готовності.

Окремо приготувати цибулю з 50 г вершкового масла.

До гарячої печінки влити коньяк та швидко випарувати його.

Потім влити вино та готувати печінку ще 5 хвилин. Наприкінці посолити та додати приправи.

Охолоджену печінку разом із цибулею, медом і вершковим маслом, що залишилося, перекласти в блендер, подрібнити і збити протягом 10 хвилин.

Готовий паштет скуштувати, довести до належного смаку й охолодити в посудині, що не окислюється, протягом 6 годин.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо NV
X