Просто та вишукано. Як приготувати ньокі з печерицями

17 серпня, 23:03
Ньокі з грибами (ілюстративне фото) (Фото:Gala-Amashukeli/Depositphotos)

Ньокі з грибами (ілюстративне фото) (Фото:Gala-Amashukeli/Depositphotos)

Картопля з грибами може бути смачною не тільки з пательні

Простий, але вишуканий рецепт, від якого вся сім'я буде в захваті.

Інгредієнти:

  • Картопля — 200 г
  • Борошно — 2−3 ст. л.
  • Яйце — 1 шт.
  • Печериці — 150 г
  • Часник — 5 г
  • Шалот — 20 г
  • Чебрець — 5 г
  • Вершки (жирні) — 100 мл
  • Сіль, перець
  • Пармезан

Спосіб приготування:

Картоплю зі шкіркою запікаємо в духовці. Нарізаємо часник, шалот та печериці, обсмажуємо їх на оливковій олії на пательні, солимо, перчимо, додаємо на пательню чебрець. Змішуємо м’якоть картоплі, сіль, муку, яйце та робимо «ковбаску» з тіста. Ріжемо на маленькі ньокі, трошки притискаємо кожен виделкою. В окріп додаємо оливкову олію та сіль, засипаємо ньокі та варимо, поки вони не спливуть. До суміші на пательні додаємо вершки і обсмажуємо. Готові ньокі поливаємо оливковою олією, додаємо соус з грибами, посипаємо тертим пармезаном та прикрашаємо чебрецем. Смачного!

Відео дня

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ

Більше блогів тут

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X