Ідеальний сніданок, обід і перекус. Як приготувати м’ясний лаваш за хвилину

4 листопада 2022, 23:03
Лаваш з м’ясом (ілюстративне фото) (Фото:Dee Dave/Pexels)

Лаваш з м’ясом (ілюстративне фото) (Фото:Dee Dave/Pexels)

Не забудьте подати до нього соус

Коли чогось хочеться, а не знаєш чого — скоріше за все, хочеться лавашу з мʼясом. Ідеальний сніданок, обід і перекус. А ще, це ж та сама страва, яку із задоволенням готують із друзями під кіно.

Відео дня

Інгредієнти:

  • Лаваш круглий — 1 шт.;
  • Фарш — 150 грамів;
  • Паприка — 3 грамів;
  • Чорний перець — 3 грамів;
  • Сіль — 1 грамів;
  • Сметана — 50 грамів;
  • Цибуля зелена — 5 грамів;
  • Огірок квашений — 20 грамів;
  • Сіль;
  • Помідор — 20 грамів;
  • Цибуля синя — 10 грамів;
  • Кінза — 5 грамів.

Смажити без олії, якщо фарш свинячий.

Спосіб приготування:

Солимо та перчимо фарш, додаємо паприку та добре перемішуємо. Нарізаємо цибулю, помідор, квашений огірок та зелену цибулю. У сметану додаємо зелену цибулю та огірок, перемішуємо. Викладаємо фарш на весь лаваш тоненьким шаром, обсмажуємо лаваш зі сторони м’яса на сковорідці до готовності. На м’ясо додаємо трохи соусу, кладемо помідор, трохи зеленої цибулі, синю цибулю, кінзу. Складаємо лаваш вдвоє та розрізаємо на два трикутнички. Смакуємо з соусом!

instagram.com/hectorjimenezbravo
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо NV
X