Соковиті всередині та хрусткі зовні. Як приготувати курячі стегна в медово-часниковому соусі

22 серпня, 23:03
Смажені курячі стегна (ілюстративне фото) (Фото:Alex33#33/Depositphotos)

Смажені курячі стегна (ілюстративне фото) (Фото:Alex33#33/Depositphotos)

Курячі стегна необхідно спочатку обсмажити, а потім — запекти

Соковите всередині й хрумке зовні — насолода у чистому вигляді.

Інгредієнти:

Курячі стегна — 1 кг

Орегано — 5 г

Сіль — більше, ніж зазвичай

Перець — до смаку

Оливкова олія — для смаження.

Відео дня

Вершкове масло — 10 г

Часник — 20 г

Броколі — 100 г

Мед — 100 г

instagram.com/hectorjimenezbravo
Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Спосіб приготування

Стегна солимо, перчимо, посипаємо орегано та добре перемішуємо спеції. Нарізаємо часник та висипаємо його на пательню з оливковою олією та вершковим маслом, обсмажуємо. Додаємо на пательню стегна, обсмажуємо. Забираємо курятину і смажимо броколі. Викладаємо броколі. На пательню додаємо мед і обсмажуємо у ньому стегна. Курку та броколі поливаємо соусом, ставимо у духовку та запікаємо до готовності. Смачного!

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ

Більше блогів тут

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X