Кулінарна подорож. Як приготувати ароматну курку з броколі

30 грудня 2022, 23:03
Курка з брокколі (ілюстративне фото) (Фото:alex9500/Depositphotos)

Курка з брокколі (ілюстративне фото) (Фото:alex9500/Depositphotos)

Ця страва є дуже популярною у Гонконгу

Прийшов час поласувати стравою, яка є дуже популярною та відомою у Гонконгу, а саме куркою з броколі. Рецепт допоможе поринути в атмосферу Китаю, навіть якщо така кулінарна подорож не була запланованою. Обов’язково спробуйте приготувати цю страву. Гарантую, пальчики оближете.

Відео дня

Інгредієнти:

  • Куряче стегно — 300 грамів
  • Рисовий оцет — 30 грамів
  • Сода — 1 ст. л.
  • Крохмаль — 1 ст. л.
  • Соєвий соус — 200 мл
  • Рисовий оцет — 20 мл
  • Цукор — 30 грамів
  • Крохмаль — 10 грамів
  • Вода — 30 мл
  • Оливкова олія
  • Часник — 5 шт.
  • Імбир — 5 грамів
  • Броколі — 100 грамів
  • Чилі — до смаку

Спосіб приготування:

Нарізаємо куряче стегно, заливаємо м’ясо рисовим оцтом, додаємо соду, воду. Добре перемішуємо та додаємо крохмаль, мішаємо. Готуємо соус: змішуємо соєвий соус, рисовий оцет, цукор, олію, крохмаль, воду, віничком доводимо до однорідної консистенції. Підсмажуємо курку на оливкові олії з двох сторін, відкладаємо її. На оливковій олії смажимо нарізаний часник та імбир, вливаємо соус, додаємо курку та броколі, смажимо до готовності. У тарілці посипаємо страву кунжутом, додаємо чилі до смаку. Смачного!

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо NV
X