Елементарний рецепт. Як приготувати гарбузовий крем-суп

21 жовтня, 23:03
Гарбузовий суп (ілюстративне фото) (Фото:chiociolla/Depositphotos)

Гарбузовий суп (ілюстративне фото) (Фото:chiociolla/Depositphotos)

Заморозьте підготовлені інгредієнти, щоб зробити страву позасезонною

Кабачковий сезон вже пройшов, тепер поспіли гарбузи. Елементарний рецепт першої страви. Смартідея, як зробити рецепт позасезонним: заморозьте суміш для гарбузового супу на зиму, щоб смак золотої осені можна було відродити й під Новий рік.

Відео дня

Інгредієнти:

  • гарбуз — 400 грамів
  • цибуля — 100 грамів
  • часник — 30 грамів.
  • чебрець — 5 грамів
  • апельсин — 100 грамів
  • бульйон (овочевий або курячий) — 200 мл
  • вершки жирні — 100 мл
  • сіль
  • перець

Для подачі:

  • оливкова олія
  • насіння гарбуза

Спосіб приготування:

Нарізаємо цибулю, часник, гарбуз, апельсин, додаємо чебрець і зберігаємо у пакеті-слайдері в морозильній камері. У каструлю з вершковим маслом висипаємо інгредієнти, додаємо бульйон (можна зробити завчасно і також зберігати в морозильній камері) і трішки проварюємо, поки овочі не стануть м’якими і будуть готові до збивання. Збиваємо занурювальним блендером, додаємо сіль, перець та вершки. Збиваємо повторно. Вже у тарілці додаємо сіль та оливкову олію, прикрашаємо гарбузовим насінням. Смачного!

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо НВ
X