Просто беліссімо. Як приготувати ікру з баклажанів, запечених на мангалі

31 серпня, 23:03
Ікра з баклажанів (ілюстративне фото) (Фото:AntonMatyukha/Depositphotos)

Ікра з баклажанів (ілюстративне фото) (Фото:AntonMatyukha/Depositphotos)

Готуйтеся облизувати пальчики

Ох, як я люблю аромат овочів, запечених на мангалі, це ж просто беліссімо!

Тож сьогодні я розповім про рецепт баклажанів, які ми не просто приготуємо на мангалі, а ще й зробимо потужну пасту. Готуйтеся облизувати пальчики.

Відео дня

— Спершу розведіть в мангалі вогонь та дайте йому добряче прогоріти — нам потрібен жар.

— Зробіть невеликий надріз на кожному баклажані десь посередині — щоб не «вибухнули» — та викладіть на тліюче вугілля. Так-так, саме на вугілля.

— Не забувайте періодично перегортати баклажани у жарі!

— За 15 хвилин баклажани будуть готові. Дайте їм охолонути та обережно зніміть обгорілу шкірку руками.

— Кожен баклажан розріжте вздовж, дістаньте насіння та подрібніть на кубики.

— Додайте нарізану зелену цибулю, сіль та трошки оливкової олії.

Тепер викладайте на гарячий хліб — і ваша ідеальна брускета готова!

instagram.com/marcocervetti
Фото: instagram.com/marcocervetti

Більше рецептів Марка Черветті можна знайти тут

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо НВ
X