Сирний і хрумкий. Як приготувати гарячий сендвіч від осінньої хандри

16 вересня, 23:03
Сендвіч із сиром (ілюстративне фото) (Фото:tanchy/Depositphotos)

Сендвіч із сиром (ілюстративне фото) (Фото:tanchy/Depositphotos)

Попереджаю — він викликає залежність

Не знаю, як вам, а ось мені від цієї прохолоди хочеться чогось сирного і хрумкого. Зробив сендвіч, від якого стає тепло не тільки шлунку, але і душі.

Попереджаю — цей сендвіч викликає залежність. Тож не кажіть потім про пару зайвих кілограмів, я ні при чому.

Відео дня

Інгредієнти:

  • Хліб — 2 скибочки
  • Сир чедер — 4 скибочки
  • Сир моцарела — 4 скибочки
  • Вершкове масло — 100 грамів
  • Крем-сир — 100 грамів
  • Зелена цибуля — 20 грамів
  • Петрушка — 5 грамів
  • Чилі - 5 грамів
  • Копчена паприка — 5 грамів
  • Часник — 2 головки
  • Оливкова олія
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

Дві головки часнику поливаємо оливковою олією, солимо та перчимо, запікаємо в духовці у фользі. Нарізаємо цибулю, змішуємо з крем-сиром та спеціями. Видавлюємо запечені зубчики часнику, добре розмішуємо до однорідної консистенції. Змащуємо скибочку хліба нашим соусом, викладаємо сир, накриваємо другою скибочкою хліба та змащуємо її зовні соусом. Обсмажуємо декілька хвилин на пательні, а після випікаємо 15−20 хвилин у фользі при 180℃. Смачного!

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо НВ
X