Той самий смак. Як приготувати чизбургер

20 вересня, 23:03
Бургер (ілюстративне фото) (Фото:gresey/Depositphotos)

Бургер (ілюстративне фото) (Фото:gresey/Depositphotos)

Наш соус буде максимально схожий на той, що додають у бургери в Макдональдз

Рецепт для тих, хто живе на правому березі. Я створив той самий смак.

Бургер, як у Макдональдз

Сьогодні ми приготуємо чизбургер. А головне — розкриємо секрет соусу Макдональдз. Звісно, точної рецептури цього соусу ніхто не знає. Але наш варіант буде за смаком максимально схожий на той, що додають у бургери в Макдональдз. Повірте мені, буде дуже смачно!

Відео дня

Інгредієнти:

  • Фарш з міксу яловичини і свинини
  • Булочка для бургера
  • Квашені огірки
  • Червона цибуля
  • Сир
  • Кетчуп
  • Кумин

Для соусу:

  • 150 г червонокачанної капусти
  • 50 г вершкового масла
  • 15 г солодкої гірчиці
  • 100 мл червоного вина
  • 5 г зіри
  • дрібка крохмалю (опціонально)

Покроковий рецепт

Сформуйте котлету з фаршу. Я використовував мікс яловичини і свинини. Ви можете купити вже готовий фарш або зробити його самостійно.

Аби котлета краще тримала форму та була соковитішою, покладіть її вже сформовану у морозильну камеру, поки будете займатися іншими процесами.

Булочку для бургера розріжте вздовж навпіл та покладіть у розігріту духовку на кілька хвилин. Так вона буде хрусткішою. Або можна обсмажити на сухій пательні гриль.

Квашений огірок наріжте тонкими слайсами під кутом 45 градусів. На 1 бургер нам потрібно приблизно 3−4 слайси огірка.

Очистьте червону цибулину. Можна нарізати її тонкими кільцями, а можна зробити дрібні кубики.

Для соусу червонокачанну капусту нашаткуйте, нам знадобиться 150 г. Розігрійте пательню із 50 г вершкового масла та викладіть нашатковану капусту, 15 г солодкої гірчиці та 5 г зіри. Тушкуйте на середньому вогні. Коли побачите, що капуста стала м’якою, влийте 100 мл червоного вина. Тушкуйте ще кілька хвилин. Перекладіть капусту у чашу та ретельно перебийте занурювальним блендером до однорідності. Якщо ви хочете, аби соус був трохи густіший, додайте дрібку крохмалю та перемішайте. Для більш однорідної консистенції можна перетерти його через дрібне сито.

Дістаньте котлету з морозильної камери та обсмажте на пательні. Переверніть один раз, посоліть до смаку та залиште на пательні ще на 30 секунд.

Нижній шар булочки змастіть нашим соусом з червонокачанної капусти. Верхній шар змастіть звичайним кетчупом.

Зверху викладіть кубики цибулі та трохи присипте кумином.

Далі викладіть слайси квашеного огірка та підсмажену котлету.

На котлету викладіть два слайси сиру та накрийте верхньою булочкою, змащеною кетчупом.

Більше рецептів на klopotenko.com

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо НВ
X