Смачний та корисний. Як приготувати авокадо-хумус

9 вересня, 23:03
Авокадо-хумус (ілюстративне фото) (Фото:VladislavChusov/Depositphotos)

Авокадо-хумус (ілюстративне фото) (Фото:VladislavChusov/Depositphotos)

Це удвічі крутіше за звичайні гуакамоле та хумус

Якщо знайдете ще простіший, смачніший і корисніший рецепт одночасно — я веду вас на вечерю! Так він ще й універсальний, підійде як на сніданок, так і до вечірнього келиха вина з друзями. Це удвічі крутіше за звичайний гуакамоле та хумус — наполегливо рекомендую приготувати просто сьогодні.

Відео дня

Що знадобиться:

  • Авокадо — 1 шт.
  • Тахіні — 30 грамів
  • Нут — 200 грамів
  • Кінза — 20 грамів
  • Часник — 5 грамів
  • Лайм — 20 грамів
  • Оливкова олія — 50 мл
  • Сіль
  • Прикрашаємо:
  • Чилі — 10 грамів
  • Фундук — 10 грамів

Спосіб приготування:

Авокадо, тахіні, нут, кінзу, часник, сік лайма, сіль, перець, оливкову олію збиваємо у блендері до однорідної консистенції. У готову суміш додаємо оливкову олію та сіль до смаку. Прикрашаємо нарізаним чилі та фундуком. Їмо з хрумкими тостами чи іншим варіантом на свій смак. Нехай смакує!

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо НВ
X