П'ять страв для ідеального сніданку. Блог Руслана Сенічкіна

8 квітня 2018, 09:03

Ці легкі, корисні та незвичайні на смак страви стануть найкращим початком будь-якого дня

Пиріг крем-брюле

Всі звикли до міні-порцій цього десерту. А я пропоную, особливо якщо у вас в цей день сімейне свято, день народження або просто неділя, – організувати солодкий і дуже смачний сніданок. Лимонний крем-брюле з карамельною скоринкою – найсмачніший контраст і апетитний десерт на сніданок до чаю. Щоб зробити карамельну корочку, можна посипати страву цукром і ненадовго поставити в духовку на 200° C, встановивши підігрів згори.

Відео дня

Коронний гарний сніданок

Смачно, корисно і вітамінно. У складі: шпинат, петрушка, лосось, яйця, борошно, вершковий сир, желатин, жовтки і спеції. Можна самим зробити майонез, щоб поліпшити смак. У будь-якому випадку вийде ніжний рулет, дуже схожий на японські роли. До того ж готується швидко, і його можна зберігати в холодильнику кілька днів. Рекомендую з шампанським або іншим ігристим вином.

Тоффі-пудинг

Улюблений десерт Кейт Міддлтон, який, як запевняють, вона любить готувати сама. Так що якщо вранці хочете відчути себе королем чи королевою – приготуйте тоффі-пудинг. Це англійський десерт з яскравим смаком, який подається з карамельно-вершковим соусом. Останній надає цій страві приємну солодкість. А в основі десерту – багата вітамінами курага.

Я не ласун, але, спробувавши шоколадний десерт у вигляді мусу, зрозумів, що це зовсім інше

Шоколадний мус

Чудовий сніданок для закоханих. Романтика, енергія, відмінний настрій і гормони радості гарантовані. Я не ласун, але, спробувавши шоколадний десерт у вигляді мусу, зрозумів, що це зовсім інше. Не занадто солодко, однак насичено і заряджає святковим настроєм на 100%. Раджу приготувати шоколадно-апельсиновий варіант цього мусу. Взимку – супер!

Курячий рулет з песто в беконі

Якщо хочете з ранку відчути себе в Італії, рекомендую приготувати цей рулет – запах неймовірний. До складу входить куряче філе, бекон, моцарелла, спеції і найвідоміший соус в світі – песто. Такий рулет – абсолютно універсальна страва, яку можна подавати на сніданок в бутербродах, як холодну закуску на обід або гарячу страву на вечерю гостям.

Колонка опублікована в журналі Новое Время за 8 березня 2018 року. Републікація повної версії тексту заборонена

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения Нового Времени

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо NV
X