Дуже просто. Як приготувати запечену сирну паску без борошна

30 квітня 2021, 00:50

Рецепт львівського сирника знайшла у Дарії Цвек і багато років адаптувала

Сирна запечена паска без борошна. Дуже проста. Рецепт львівського сирника знайшла дуже давно у Дарини Цвек і багато років адаптувала. Тепер він підходить під Великдень. Печу вже років 10.

Відео дня

Інгредієнти:

  • 275 г сиру
  • 50 г вершкового масла
  • 40 г яєць (одне яйце)
  • 50 г цукру або стевії
  • 60 г картоплі (одна невелика картоплина)
  • Лимон, ваніль, любов
  • 5 г розпушувача
  • Мигдальні пластівці та родзинки по жменьці

Приготування:

1. Заздалегідь запекти картоплю в духовці. Після запікання розрізати, щоб вийшов пар. Але нехай він буде теплий.

2. М’яке вершкове масло збиваємо з цукром, вводимо яйця, перемішуємо. Після цього вводимо сир ідеалі половину перетертого, а половину шматочками), розпушувач і повністю розім'яту картоплю без шматочків.

3. В кінці додаємо родзинки, мигдальні пластівці та цедру лимона (на одну паску один лимон).

4. Форму змастити маслом і посипати манкою. Силіконова або будь-яка ваша улюблена підійде.

5. Запікати в духовці за температури 175 градусів протягом 40 хвилин. Акуратно дістати і повністю остудити.

6. Прикрашати паску можна ганашем або глазур’ю. Я вибираю білу глазур і пелюстки сушених фруктів і горіхів. Ще можна розмолоти карамельні золоті кульки і посипати вашу паску.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо NV
X