Дуже просто. Як приготувати запечену сирну паску без борошна
Рецепт львівського сирника знайшла у Дарії Цвек і багато років адаптувала
Сирна запечена паска без борошна. Дуже проста. Рецепт львівського сирника знайшла дуже давно у Дарини Цвек і багато років адаптувала. Тепер він підходить під Великдень. Печу вже років 10.
Інгредієнти:
- 275 г сиру
- 50 г вершкового масла
- 40 г яєць (одне яйце)
- 50 г цукру або стевії
- 60 г картоплі (одна невелика картоплина)
- Лимон, ваніль, любов
- 5 г розпушувача
- Мигдальні пластівці та родзинки по жменьці
Приготування:
1. Заздалегідь запекти картоплю в духовці. Після запікання розрізати, щоб вийшов пар. Але нехай він буде теплий.
2. М’яке вершкове масло збиваємо з цукром, вводимо яйця, перемішуємо. Після цього вводимо сир (в ідеалі половину перетертого, а половину шматочками), розпушувач і повністю розім'яту картоплю без шматочків.
3. В кінці додаємо родзинки, мигдальні пластівці та цедру лимона (на одну паску один лимон).
4. Форму змастити маслом і посипати манкою. Силіконова або будь-яка ваша улюблена підійде.
5. Запікати в духовці за температури 175 градусів протягом 40 хвилин. Акуратно дістати і повністю остудити.
6. Прикрашати паску можна ганашем або глазур’ю. Я вибираю білу глазур і пелюстки сушених фруктів і горіхів. Ще можна розмолоти карамельні золоті кульки і посипати вашу паску.
Текст публікується з дозволу автора
Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ
Більше блогів тут