Соковиті і смачні. Як приготувати курячі котлети

27 квітня 2021, 23:03

Сіль краще брати морську, а перець — духмяний та чорний

Ділюся з вами простим, але надзвичайно смачним рецептом курячих котлет. Зберігайте та готуйте разом зі мною.

Беремо:

куряче стегно та філе курки — 1,8 кг;

цибуля смажена — 240 г;

Відео дня

замочений хліб — 180 г;

яйця — 2 шт;

тертий чедер — 250 г;

петрушка;

сіль та перець.

1. Для котлет я завжди підсмажую ріпчасту цибулю на середньому вогні. Так вона стає прозорою та дуже ароматною.

2. Хліб краще брати вчорашній. Зрізаю з нього скоринку, ріжу на шматки та заливаю молоком або вершками. Далі змішую разом з цибулею.

3. М’ясо рекомендую пропускати три рази через середню решітку. Готовий фарш ставлю на 1−2 години в холодильник. За цей час він схоплюється, і котлети легко формуються.

4. Сіль краще брати морську, а перець — духмяний та чорний. Суміш перців я прогріваю на пательні та розтираю у ступці — аромат неймовірний.

5. Котлети смажу на рослинній олії. Рідко коли панірую в сухарях — тоді вбирається занадто багато жиру. Далі відправляю їх у духову шафу на 8−10 хвилин за температури 200 градусів, поки не з’явиться легка пінка. Саме тоді котлети виходять соковитими та найсмачнішими!

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо НВ
X