Неперевершений сніданок. Як приготувати клаб-сендвіч

16 серпня 2021, 23:03

Подаємо з картоплею фрі або із салатним міксом

Класичний клаб-сендвіч із домашнім соусом песто-айолі — неперевершений сніданок і навіть обід!

Інгредієнти:

  • Тостовий хліб — 3 скибочки
  • Куряче філе — 150 г
  • Сіль і чорний перець — по 2 г
  • Сир — 10 г
  • Бекон — 50 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Салат ромен — 30 г
  • Помідор — 30 г
  • Солоний огірок — 10 г
Відео дня

Соус:

  • Олія соняшникова — 150 г
  • Жовтки — 2 шт.
  • Гірчиця — 3 г
  • Лимонний сік — 3 г
  • Сіль — 2 г
  • Соус песто — 50 г

Для песто-айолі робимо базу з майонезу: змішуємо жовтки, гірчицю, сіль, лимонний сік і перебиваємо занурювальним блендером, а потім тонкою цівкою вливаємо олію, поки не отримаємо щільну емульсію. У готовий майонез додаємо песто, і наш соус готовий.

Обсмажуємо бекон. На жирі від нього обсмажуємо куряче філе з додаванням солі й перцю.

Нарізаємо курку слайсами.

На підсмажений хліб, на всі три шматочки, викладаємо соус.

На два шматочки з трьох кладемо листя салату ромен, на один шматок хліба кладемо нарізаний помідор, солоний огірок, готову курку і зверху на курку — сир.

Накриваємо іншим шматком хліба й на нього кладемо смажене яйце й бекон.

Накриваємо третім шматком хліба, розрізаємо на чотири частини — і готово. Подаємо з картоплею фрі або із салатним міксом, заправленим оливковою олією. Смачного, друзі!

Текст опубліковано з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ

Більше блогів тут

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X