Неперевершений сніданок. Як приготувати клаб-сендвіч
Подаємо з картоплею фрі або із салатним міксом
Класичний клаб-сендвіч із домашнім соусом песто-айолі — неперевершений сніданок і навіть обід!
Інгредієнти:
- Тостовий хліб — 3 скибочки
- Куряче філе — 150 г
- Сіль і чорний перець — по 2 г
- Сир — 10 г
- Бекон — 50 г
- Яйце — 1 шт.
- Салат ромен — 30 г
- Помідор — 30 г
- Солоний огірок — 10 г
Соус:
- Олія соняшникова — 150 г
- Жовтки — 2 шт.
- Гірчиця — 3 г
- Лимонний сік — 3 г
- Сіль — 2 г
- Соус песто — 50 г
Для песто-айолі робимо базу з майонезу: змішуємо жовтки, гірчицю, сіль, лимонний сік і перебиваємо занурювальним блендером, а потім тонкою цівкою вливаємо олію, поки не отримаємо щільну емульсію. У готовий майонез додаємо песто, і наш соус готовий.
Обсмажуємо бекон. На жирі від нього обсмажуємо куряче філе з додаванням солі й перцю.
Нарізаємо курку слайсами.
На підсмажений хліб, на всі три шматочки, викладаємо соус.
На два шматочки з трьох кладемо листя салату ромен, на один шматок хліба кладемо нарізаний помідор, солоний огірок, готову курку і зверху на курку — сир.
Накриваємо іншим шматком хліба й на нього кладемо смажене яйце й бекон.
Накриваємо третім шматком хліба, розрізаємо на чотири частини — і готово. Подаємо з картоплею фрі або із салатним міксом, заправленим оливковою олією. Смачного, друзі!
Текст опубліковано з дозволу автора
Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ
Більше блогів тут
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life