Щось неймовірне. Як замаринувати червоноголову капусту

19 січня, 23:03
Маринована червоноголова капуста (ілюстративне фото) (Фото:duskbabe/Depositphotos)

Маринована червоноголова капуста (ілюстративне фото) (Фото:duskbabe/Depositphotos)

Іноді прості речі роблять нас щасливими

Я захоплююся тим, що створила природа. Іноді навіть боїшся втручатися, щоб не порушити природну красу. До мене натхнення приходить саме від продуктів, вирощених на нашій землі та нашими фермерами. Колір, смак, текстура… Це щось неймовірне.

Відео дня

Ще треба вчитися багато, щоб вміти готувати буквально все на високому рівні, але іноді прості речі нас роблять дуже щасливими.

Це був невеличкий ліричний відступ, а тепер нумо готувати.

Для 500 г маринованої червоноголової капусти нам необхідно:

— 300 г шаткованої капусти

— 250 г води

— 30 г яблучного оцту

— 10 г солі

— 30 г цукру

— трішки гвоздики, зірочка бадьяну, коріандр, фенхель.

За бажанням можна додати олію.

Капусту тоненько-тоненько шаткую. Добре переминаю з сіллю і поміщаю у півлітрову банку.

Окремо воду з усіма спеціями, цукром і оцтом доводжу до кипіння і заливаю щойно знятим з плити маринадом. Зверху, за бажанням, можна додати олії.

Ще гарячу банку з капустою можна поставити у гарячу воду хвилин на 10−15, щоб добре промаринувалася капуста.

Охолоджую, даю постояти до вечора і можна їсти. А за один-два дні буде ще краще!

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди NV

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо NV
X