Секрет оригіналу. Як приготувати чізбургер в булочці

3 червня 2021, 21:37

Готові булочки можна зберігати в морозилці та розігрівати в мікрохвильовці

Секрет оригінального чізбургера в булочці, який закохає в себе з першого шматочка! Приготувати легше, ніж пояснити кур'єру, як до вас доїхати

Тісто (на 6 булочок):

  • 180 г борошна;
  • 1 ч. л. солі;
  • 2,5 ст. л. цукру;
  • 2 ч. л. сухих дріжджів;
  • 35 г вершкового масла кімнатної температури;
  • 120 мл теплого молока.

Начинка:

Відео дня

  • помідори;
  • солоний огірок;
  • сир чеддер.

Котлета:

  • 150 г яловичого фаршу;
  • 50 г нарізаної цибулі;
  • 3 дрібки солі;
  • 0,5 ст. л. соєвого соусу;
  • 0,5 ч. л. чорного перцю;
  • 1 ст. л. винного уксуса;
  • 1 ст. л. подрібненого часнику;
  • 3 ст. л. рослинної олії.

Соус:

  • 1,5 ст. л. майонезу;
  • 0,5 ст. л. гірчиці;
  • 0,5 ст. л. кетчупу.
  • Для змазування булочок:
  • 1 яєчний жовток;
  • 3 ст. л. молока;
  • насіння кунжуту.

У борошно додаємо сіль, цукор і дріжджі. Вливаємо молоко, перемішуємо і додаємо масло. Вимішуємо, кладемо в миску, накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в тепле місце, щоб підійшло.

Обсмажуємо цибулю і часник. Додаємо фарш, сіль, перець, соєвий соус, винний оцет і знову обсмажуємо.

Ділимо тісто на шість частин і формуємо кульки.

Для соусу змішуємо кетчуп, майонез і гірчицю.

Розкачуємо наші кульки і в центр викладаємо фарш, мариновані огірки, помідор, соус і сир. Закриваємо, знову формуємо кульки і залишаємо трохи відпочити.

Для красивої скоринки молоко перемішуємо з жовтком і мажемо булочки. Зверху посипаємо кунжутом — і в духовку. Випікати 5 хвилин при температурі 170℃.

Порада: готові булочки можна зберігати в морозилці та розігрівати в мікрохвильовці. Або ви можете знову запікати їх в духовці при температурі 170℃ протягом 5 хвилин.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ

Більше блогів тут

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X