У Києві зберуться головні трендмейкери світової гастрономії та ресторанного бізнесу

18 вересня 2017, 12:53
27 і 28 вересня в Києві пройде масштабний форум для рестораторів - RestArt Forum

RestArt Forum - значуща подія у світі ресторанного бізнесу. Учасники заходу матимуть унікальну можливість дізнатися секрети найкращих світових ресторанних менеджерів.

Про спікерів, програму і значення події - в нашому огляді.

Відео дня

Чотири причини відвідати форум

1. Топ-спікери світового рівня розкажуть про те, як побудувати і налагодити якість сервісу в ресторані. Як організувати правильний менеджмент кухні і побудувати команду від фаст-фуду до файн-дайнінга.

2. Практичні ресторанні кейси кращих ресторанів світу, інсайдерська інформація і адаптація до сучасних реалій.

3. Світові тренди від найкращих ресторанних менеджерів, які розкажуть, як удосконалити свій ресторан.

4. Велика м'ясна сесія для професіоналів, майстер-класи, технології та інструменти ресторанного бізнесу.

Спікери RestArt Forum

Еймон Рокі (ресторанний менеджер, Нью-Йорк, США)

  • Випускник Culinary Institute of America. Очолює найкращі ресторани Нью-Йорка, серед яких: Gilt 1 * Michelin, Eleven Madison Park 3 * Michelin (номер один у списку 50 Best World Restaurants), Atera 2 * Michelin і Aska;
  • Є генеральним менеджером мішленівського Betony в Midtown Manhattan. Працює над написанням книги The Cocktail Bible, публікація якої планується на 2018 рік;
  • Його роботу високо оцінили такі видання як New York Times, Edible Manhattan, The New Yorker, The New York Daily News, Cooks Science і Eater.

Марк Палмер (управлінець і маркетолог, Лондон, Велика Британія)

  • З 2012 року очолює маркетинг у британській мережі кафе Pret A Manger, яка налічує понад 400 точок у Великій Британії, США, Франції та Азії;
  • наразі Марк є радником Наглядової Ради в Pret і консультантом преміальних брендів FMCG і ресторанів всього світу;
  • На його рахунку досвід роботи маркетинг-директором, директором з розвитку Burger King, Union Hand-roasted coffee, United Biscuits;
  • В якості директора з маркетингу Green & Black's Organic Chocolate збільшив продажі бренду з £ 4 млн до £ 30 млн, зробив його найуспішнішим брендом продуктів у Великій Британії за версією Superbrands і вдало продав його Cadbury Schweppes.

Джон Кадьє (шеф-кухар, Лондон, Велика Британія)

  • Джон є Certified Chef de Cuisine, Red Seal Certification, Beef Ambassador US Meat Export Federation;
  • У Global Craftsmen Group, одній з топових світових ресторанних груп, Джон відповідальний за технологією, підготовку і навчання персоналу;
  • На його рахунку розробка меню для 20 ресторанів чотирьох різних брендів, включаючи всесвітньо відому мережу Burger & Lobster. Автор нових концепцій, страв, займається плануванням і розвитком бізнесу. Затребуваний консультант з таких тем: побудова команди, управління вартістю продуктів, адаптація та спрощення систем функціонування.

Хаві Естевез (шеф-кухар, Мадрид, Іспанія)

poster
Дайджест головних новин
Безкоштовна email-розсилка лише відбірних матеріалів від редакторів НВ
Розсилка відправляється з понеділка по п'ятницю

  • Власник і шеф-кухар La Tasquería de Javi Estévez, фіналіст телевізійної програми Top Chef;
  • Працював у ресторанах Мадрида: Pepe Vieira в Sanxenxo 1 * Мichelin і Tragabuches і El Bohío 1 * Мichelin;
  • Найкращий молодий шеф-кухар за версією Конгресу Madrid Fusión у 2016 році;
  • Має талант до фьюжн з традиціями мадридської кухні і перетворює приготування субпродуктів на мистецтво. Один з найзнаменитіших шефів Іспанії і бренд-амбасадор Alimentos de Madrid M Productos Certificados;
  • У 2017 Хаві відкрив свій другий ресторан в Мадриді - John Barrita, де готують унікальні відкриті сендвічі.

Слідкуйте за найцікавішими новинами розділу НВ STYLE в Facebook

Показати ще новини
Радіо НВ
X