Культова вечірка Boulangerie Bleue відбулася в Києві

3 квітня 2017, 12:21
PR

Французька pop-up булочна Boulangerie Bleue, слідом за винятковим успіхом у Каннах,Парижі, Мадриді, Нью-Йорку, Лас-Вегасі, Торонто, Монреалі дісталася й до Києва

У столиці Boulangerie Bleue відкрила свої двері всього на один вечір в секретному місці на березі Дніпра. У Boulangerie Bleue, наповненій хрускотом багетів і запахом круасанів, друзі бренду доторкнулися до продуктової історії GREY GOOSE: насолодилися свіжою випічкою з добірних сортів французької озимої пшениці, тієї самої, з якої створюють «найсмачнішу в світі» горілку.

Відео дня

Відкрилися секретні двері, й гості з булочної Провансу немов перенеслися на Французьку Рів'єру, в світ бренду. Гастрономічні етюди, вишукані коктейлі та атмосфера затишної розкоші - головні його складові. Автором вечері з п'яти блюд став віртуозний шеф та істинний парижанин, володар безлічі зірок Michelin, Стефан Вайттінадан. Для вправного дуету високої гастрономії й міксології до кожної страви був підібраний коктейль, що ідеально поєднується з ним, на основі ексклюзивної горілки GREY GOOSE.

Гостями вечора стали: Олена Рева, Лілія Пустовіт, Ксенія Шнайдер, Світлана Бевза, Ірина Данилевська та Володимир Нечипорук, Аня Мостова, Поліна Неня, Ася Мхітарян, Діма Євенко, Аліна Косичкина і Діма Заходякін, Антон Карюк, Аня Ганопольская, Олена Бурба, Соня Забуга, Ігор Кириков, Іван Фролов, Володимир Подолян, Яна Помазан, Семен Горов, Ольга Козловська, Юра Марченко, Катя Тейлор, Івар Аус, Ольга Іванова.

Показати ще новини
Радіо НВ
X