Фігаро-Кейтеринг про гастрономічні враження ОМКФ 2018

20 липня 2018, 17:02
PR

Олександр Котолуп, засновник Фігаро-Кейтеринг, про гастрономічні враження ОМКФ, культуру кейтерингу та головні емоційні акценти церемоній відкриття та закриття кінофестивалю.

- Пане Олександре, Фігаро-Кейтеринг вже п'ятий рік є кейтеринг партнером ОМКФ. Як склалося дане багаторічне партнерство?

Я глибоко переконаний, що для повноцінного життя людина повинна отримувати тільки якісну їжу.

Відео дня

ОМКФ – це їжа для серця і розуму, кожен гість обов'язково знаходить зерно натхнення, розвитку.

Фігаро-Кейтеринг – це гастрономічні враження, їжа для насолоди і емоцій.

Дуже важливо, щоб за місією і переконаннями партнери збігалися. У нас з ОМКФ є подібна синергія, вона стимулює розвиватися в подачах і позиціях меню від церемонії до церемонії.

Вся команда Фігаро-Кейтеринг і я дуже цінуємо можливість бути частиною такої важливої культурної події міжнародного масштабу.

- Чому зазвичай відають перевагу учасники червоної доріжки? Чим ви їх дивуєте?

З року в рік ми розробляємо унікальні концепції відкриття та закриття кінофестивалю.

Цього року, дотримуючись основного віжуала фестивалю, креативна команда Фігаро-Кейтеринг зробила акцент на руках.

Руки були присутні в оформленні столів і фуршетних ліній на відкритті. Найбільший фурор викликала нова подача закусок в форматі гастрономічного шоу "Mysterious Hands".

Гості бачать лише руки у вишуканих рукавичках, прикрашені масивними коштовностями.

У кожній руці з'являється авторська закуска. Ефект несподіванки і загадковості залучає гостей у театральну гру.

На Закритті кухарі готуються порадувати всіх учасників червоної доріжки шоколадним шоу з бельгійського шоколаду, який сьогодні прибув до Одеси за спеціальним замовленням Фігаро-Кейтеринг.

Я щиро вдячний всій команді Фігаро-Кейтеринг і зокрема офіціантам, сервіс менеджерам, кухарям за те, що втілюють у життя всі плановані концепції.

У підготовці, як правило, бере участь до 30 співробітників, а на майданчику в день заходу трудиться більше 50-ти чоловік.

- Чому руки – основний акцент концепцій Фігаро-Кейтеринг цього року?

Постер для ОМКФ-2018, відповідно до задуму його авторів, це зіставлення з фрескою Мікеланджело "Створення Адама". На відміну від фрески-оригіналу, де демонструється несумісність людського і божественного, у віжуалі фестивалю руки тісно сплітаються, кажучи про те, що кінофестиваль об'єднує навколо себе всі напрямки мистецтва, його представників та глядачів.

Мені дуже близьке таке зіставлення. Вважаю Одеський кінофестиваль прекрасною культурною платформою, де піднімається соціальна проблематика і відкривається завіса майбутнього.

- На скільки для вас важлива тема культури в їжі?

Компанія Фігаро-Кейтеринг працює на ринку України більше 15-ти років і її місією є формування культури кейтерингу в нашій країні і поліпшення якості подій в житті кожного українця.

Естетика подачі і споживання їжі – це фундамент розвитку культури суспільства.

Команда Фігаро-Кейтеринг багато працює в цьому напрямку. Проводимо майстер-класи з етикету і столових комунікацій. Формат майстер-класу – повноцінний преміальний банкет, де я розповідаю найголовніші правила і часті помилки, як приклади використовую уривки відомих фільмів. У світовому кінематографі безліч прикладів, де показана важливість вміння поводитися за столом під час особистих зустрічей або ділових переговорів.

poster
Дайджест головних новин
Безкоштовна email-розсилка лише відбірних матеріалів від редакторів НВ
Розсилка відправляється з понеділка по п'ятницю
Показати ще новини
Радіо НВ
X