Плавлений сир ламається в руках, розмазується по тертці й доводиться обдирати пальці об її гострі щебрини для того, щоб довести продукт до необхідного стану. Для того, щоб отримати ідеально натертий сир і чисту терку після його подрібнення необхідно знати лише один лайфхак.
Як натерти плавлений сир на тертці, щоб він не розмазався по ній
Багато кулінарів, які неодноразово стикаються з проблемним подрібненням плавленого сиру, рекомендують перед тим як натирати його на тертці, покласти сир на нетривалий час у морозильну камеру. І ця порада має право на життя. Тільки перш ніж користуватися нею враховуйте, що після морозилки на плавленому сирі утворюється конденсат.
Для того, щоб плавлений сир легко ковзав по тертці та не розмазувався по її поверхні, можна скористатися простим способом.
Візьміть будь-яку олію та рясно змастіть нею поверхню терки з двох сторін. Проведіть шматком сиру по щебринам і переконайтеся, що його подрібнені шматочки не залишаються на них. Приємного приготування!
Раніше в NV поділилися трьома рецептами супів, один з них з плавленим сиром. Виходить ситно та ароматно. Розповіли про черепаху, яка схожа на плавлений сир. Її виявили в Індії.