Блоги

17 березня, 23:03

Їх обожнюють американці. Як приготувати знамениті макарони з сиром

Ектор Хіменес-Браво

Шеф-кухар, суддя шоу МастерШеф на каналі СТБ

Я використав класичний рецепт, але можна експериментувати, додаючи інші види сирів

Сьогодні готуємо знамениті макарони з сиром, які так обожнюють американці. Ця страва доступна в магазинах у вигляді їжі швидкого приготування, проте домашнє — завжди краще!

Я використав класичний рецепт та поєднання, проте можете експериментувати, додаючи інші види сирів.

Інгредієнти:

  • Чедер — 100 грамів;
  • Едам — 100 грамів;
  • Маасдам — 100 грамів;
  • Пармезан — 100 грамів;
  • Масло вершкове — 30 грамів;
  • Молоко — 400 мл;
  • Паприка копчена — 2 грами;
  • Базилік сушений — 2 грами;
  • Часник — 2 шт.;
  • Вершки 30% — 100 мл;
  • Борошно — 2 ст. л.;
  • Паста (вже готова).

Спосіб приготування:

У сотейнику змішуємо вершкове масло, часник, сушений базилік, мішаємо вінчиком, додаємо копчену паприку, борошно. Постійно помішуємо. Вливаємо молоко, додаємо три види натертого сиру (залишаємо частину сиру для запікання), вливаємо вершки. Постійно помішуємо до однорідної консистенції. Змішуємо готову пасту з соусом, викладаємо в форму для запікання, зверху посипаємо натертим сиром, ставимо у духову шафу та запікаємо до золотистої скоринки. Смачного!

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди NV

Більше блогів тут

Другие новости

Всі новини