Американська класика. Рецепт печива з шоколадними шматочками від Лізи Глінської

1 квітня 2021, 03:51

Кондитер розповіла, як менше, ніж за півгодини, приготувати класичне американське пісочне печиво.

«Рецепт настільки простий, що його можна приготувати разом із дітками. Обіцяю, сподобається всім», — написала Ліза Глінська, більше рецептів якої можна знайти в її кулінарних книгах.

Відео дня

Рецепт печива з шоколадом Кукіс

Інгредієнти:

  • 120 г вершкового масла (82%)
  • 50 г білого цукру (2 ст.л. з гіркою)
  • 50 г тростинного цукру (2 ст.л. з гіркою)
  • 1 яйце
  • 1 ч.л. розпушувача
  • дрібка солі
  • 160 г борошна (1 стакан об'ємом 250 мл)
  • 100 г чорного або молочного шоколаду
Ліза Глінська
Фото: Ліза Глінська

Приготування:

1. Збийте масло, додайте цукор і яйце, перемішайте.

2. Перемішайте борошно з розпушувачем і сіллю, додайте до масла з яйцем, перемішайте.

3. Подрібніть шоколад. Додайте половину шоколада в тісто, перемішайте.

4. Сформуйте кульки розміром із волоський горіх, викладіть на пергамент і трохи притисніть, щоб надати форму печива. Викладіть на печиво зверху другу частину подрібненого шоколаду.

5. Випікайте в розігрітій до 180С духовці 15 хвилин.

Смачного!

Печиво Кукис - відеорецепт

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X